ads
ads
ads
ads

مجموعه قوانین مایعات قابل احتراق و اشتعال(NFPA 30)

۰۵ دی ۱۳۹۶(2450 روز پیش) 1,832 بازدید

ویرایش جدید NFPA 30 شامل مجموعه قوانین مایعات قابل احتراق و اشتعال با همکاری پروژه مایعات قابل اشتعال و احتراق توسط کمیته های فنی تهیه و با تلاش های کمیته مرتبط با مایعات قابل اشتعال و احتراق انتشار یافته است. در کنگره و نمایشگاه ملی ایمنی در برابر حریق که در تاریخ ۱۴ تا ۱۷ نوامبر سال ۲۰۰۰ در شهر دنور برگزار شد، انجمن ملی حفاظت در برابر حریق اصلاحات لازم را بر روی آن انجام داد. در تاریخ بیست جولای سال ۲۰۰۰ نیز شورای استانداردها آن را چاپ کرده و تاریخ مؤثر اجرای آن را ۱۸ آگوست سال ۲۰۰۰ تعیین  کرد. این نسخه بر تمام ویرایش های پیشین اولویت دارد.

 

 

منشاء و پیدایش NFPA 30

این اسناد از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۵۷ به عنوان مقررات نمونه شهرداری رعایت شده و عنوان آن «مقررات پیشنهادی برای ذخیره سازی، کنترل و استفاده از مایعات قابل اشتعال» بود.  در سال ۱۹۵۷، قالب آن تغییر یافته و به شکل مجموعه قوانین درامد، اما ملزومات و شرایط فنی آن بدون تغییر باقی ماند. در طی دوره حیات پنجاه ساله NFPA 30، ویرایش های متعددی ار آن به چاپ رسیدند که اصلاحات ایجاد شده در آن ها را می توان حاصل تجربه و پیش رفت تکنولوژی دانست. 

 

مختصری از تغییرات اساسی اتخاذ شده در پنج ویرایش پیشین در ذیل به بحث وبررسی گذاشته می شود.

در سال ۱۹۸۴، فصل مربوط به ایستگاه های خدمات درییایی و خودرو های موتوری از NFPA 30 برداشته شده و به عنوان مبنایی برای اسناد جداگانه تحت عنوان مجموعه قوانین ایستگاه های خدمات دریایی و خودروهای موتوری مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۹۸۷، فصل های ۵(نقشه های صنعتی)، ۶(پایانه ها و کارخانه های عمده)، ۷(واحدهای فرآیند)، ۸(پالایشگاه ها، واحد های شیمیایی و تقطیر  کننده ها) همه با هم فصل واحدی تحت عنوان عملیات تشکیل دادند. در سال ۱۹۹۰، بخش جدیدی به فصل ۴ افزوده شد تا انبارهای ذخیره سازی مواد خطرناک را شامل گردد؛ هم چنین راهنمای تفصیلی تری به بخش ۳-۵ اضافه شد تا به موضوع تهویه محوطه های محصور فرایند پرداخته و مواد فرار انتشار یافته در محیط را تخمین بزند. در سال ۱۹۹۳، فصل ۴ تحت عنوان ذخیره سازی مخازن و ظروف پرتابل به طور کامل بازنویسی شد تا در شرایط مندرج در آن و مشخصاٌ موارد مربوط به مصارف تجاری، به شیوه ای شفاف بیان گردد. علاوه بر آن، تغییراتی نیز در تبصره های مربوط به خشک کردن مخازن داده شد تا امکان استفاده از سیستم های انبار و سد بندی ترکیبی از راه دور را فراهم آورده و شرایط کمک رسانی برای مهار سرریزی در مخازن خاص فرعی را پیش بینی نماید.   

 

برای مطالعه کامل « قوانین مایعات قابل احتراق(NFPA 30) » به لینک دانلود مراجعه نمایید…

ads
  • مطالب مرتبط

  • نظرات

  • برچسب ها

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

background