دستورالعمل نظارت و بازرسی لوله کشی گاز استان بوشهر
۱۱ اسفند ۱۳۹۷(2018 روز پیش)
614 بازدید
فهرست مطالب دستورالعمل نظارت و بازرسی لوله کشی گاز استان بوشهر
۱- هدف
۲- دامنه کاربرد
۳- تعریف
۴- وظایف ناظر
۵- نکات فنی دستورالعمل
۶- پیوست
۷- منابع
۱- هدف
هدف از ارائه این دستورالعمل هماهنگی بین ناظرین و مجریان و یکسان سازی نظارت و اجرا می باشد.
۲- دامنه کاربرد:
رعایت این دستورالعمل برای کلیه ناظران و مجریان فعال تحت پوشش دفتر کنترل و نظارت گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر الزامی می باشد.
۳- تعاریف:
- سازمان: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر
- دفتر گاز: دفتر کنترل و نظارت گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر
- شرکت گاز: شرکت گاز استان بوشهر
- ناظر: از مهندسان تاسیسات مکانیکی ساختمان دارای پروانه اشتغال بکار از سازمان مسکن و شهرسازی می باشد که دوره های آموزشی علمی و عملی نظارت برلوله کشی گاز را براساس مبحث هفدهم مقررات ملی ساختمان با موفقیت به پایان رسانده و در پروانه اشتغال بکار وی صلاحیت طراحی، نظارت و بازرسی لوله کشی گاز درج شده باشد.
- مجری: کلیه امور طراحی، تهیه نقشه های اجرایی، محاسبات و متعاقبا اجرای لوله کشی گاز و نهایتا انجام آزمایشها، باید به وسیله اشخاص حقیقی، حقوقی یا تجربی دارای پروانه اشتغال به کار مجاز در زمینه لوله کشی گاز از طرف اداره راه و شهر سازی استان بوشهر و یا سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر صورت پذیرد که میزان صلاحیت آنها مطابق «شیوه نامه اجرای تفاهم ۸۲/۰۵/۸۲ متناسب با درجه پروانه اشتغال بکار آنها تعیین می گردد.
- مجری تجربی: اشخاص حقیقی یا حقوقی مشمول ماده ۲ قانون نظام صنفی، که پس از دریافت پروانه مهارت فنی از وزارت کار و امور اجتماعی (سازمان آموزش فنی و حرفه ای) و گذراندن دوره مبحث هفدهم و پشت سر گذاشتن دوره عملی که توسط دفتر گاز انجام خواهد شد، می بایست پروانه کسب را از سازمان صنعت، معدن و تجارت دریافت نموده و پس از آن پروانه اشتغال بکار از سازمان دریافت نمایند.
- – مجریان تجربی نمی توانند از اکیپ جوشکاری استفاده نمایند و در صورت استفاده می بایست از انجام فعالیت توسط ناظر جلوگیری به عمل آید و به صورت مکتوب به دفتر گاز گزارش شود.
- مجری حقوقی: مجریان حقوقی لوله کشی گاز ساختمان، شرکت هایی هستند که در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسیده و تاسیس آن در روزنامه رسمی آگهی شده و لوله کشی گاز ساختمان جز اساسنامه شرکت باشد و یک نفر از اعضای هیئت مدیره آن مهندس دارای پروانه اشتغال حداقل پایه ۳ در رشته تاسیسات مکانیکی اصلی باشد که دوره مبحث هفدهم مقررات ملی ساختمان را با موفقیت گذرانیده و از اداره کل راه و شهرسازی پروانه اشتغال بکار با صلاحیت طراحی، نظارت و بازرسی لوله کشی گاز دریافت نموده باشند.
- – مهندسینی که قصد دارند بعنوان مجری حقوقی یا حقیقی فعالیت کنند می بایست حداقل یکسال بعنوان ناظر در دفتر گاز عضویت داشته باشند.
- – مهندسینی که به عنوان مجری فعالیت می نمایند، حق نظارت در زمینه لوله کشی گاز را در کل استان ندارند.
- مبحث هفدهم: مبحث هفدهم از مقررات ملی ساختمان با موضوع لوله کشی گاز طبیعی ساختمان ها مورخ سال ۱۳۸۹.
- کارفرما: مالک و یا نماینده مالک یا مالکین می باشد که متقاضی دریافت انشعاب گاز است. در ضمن کارفرما نمی تواند ناظر کار خود باشد.
- کمیته تخصصی: کمیته تخصصی گاز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر.
- کارت جوشکار: کلیه جوشکاران فعال در شرکتها می بایست علاوه بر داشتن گواهینامه مهارت از سازمان آموزش فنی حرفه ای، در آزمون عملی که به طور مشترک توسط سازمان نظام مهندسی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار می شود شرکت نمایند که در صورت قبولی برای آنها کارت مخصوص صادر خواهد شد که در آن حدود صلاحیت قید شده است.
کاربران گرامی برای دریافت کامل فایل « دستورالعمل نظارت و بازرسی لوله کشی گاز استان بوشهر » به بخش دانلود مراجعه نمایید…
برخی از مطالب مشابهی که در سایت مهندس ایران قرار گرفته اند:
مطالب مرتبط
نظرات
برچسب ها