ads
ads
ads
ads

نصب و راه اندازی و نگهداری پکیج گرمایشی

۰۴ بهمن ۱۳۹۶(2283 روز پیش) 158 بازدید

از مهمترین موارد در طراحی خوب ساختمان، تامین آسایش برای افراد است، آسایش گرمایی یکی از حالت هایی است که فرد برای تغییر شرایط گرمایی محیط هیچ اقدام رفتاری  را انجام ندهد.

در تعریف استاندارد اشری (ANSI/اشری STANDARD 55) آسایش گرمایی شرایطی ذهنی است که احساس رضایت از شرایط حرارتی محیط را بیان می کند.

 

استاندارد عملکرد

نصب رادیاتور با استفاده از ابزار مناسب مطابق نقشه به صورت آب بند و تراز

 

پیش نیاز و یادآوری

۱- توانایی انجام کار با دستگاه تست فشار هیدرولیک

۲- توانایی محاسبه سر انگشتی تلفات ساختمان

 

دستگاه های پخش کننده گرما 

دستگاه های پخش کننده گرما وسایلی هستند که از آنها برای جبران تلفات گرمایی ساختمان و گرم نگه داشتن محل مورد نظر استفاده می شود. در این دستگاه ها سیال گرم (آب گرم، آب داغ و یا بخار) جریان داشته و گرمای خود را از طریق سطح تبادل کننده ی گرما به محیط منتقل می کنند. 

این دستگاه ها با توجه به شکل و جنس کاربری های متفاوتی دارند. در تصاویر زیر چند نمونه از آن را مشاهده می کنید:

 

انواع رادیاتور گرمایی(پکیج گرمایشی)

۱- رادیاتور پنلی:

رادیاتور های پنلی به دلیل استفاده از ورق های فولادی در گروه رادیاتور های فولادی قرار می گیرند.

رادیاتور های پنلی مانند رادیاتور های آلمینیومی روی دیوار نصب می شوتد آب در سطح جلو و عقب جریان دارد و وجود فاصله بین و سطح جلو و عقب با یک یا دو ردیف کنوکتور باعث جریان هوا از پایین به بالا در بین دو سطح شده و راندمان گرمایی ان افزایش می یابد.

این رادیاتورها در مدل های گوناگون تولید می شوند. هر مدل براساس ارتفاع و طول رادیاتور معین می شود. ارتفاع رادیاتور یکی از اعداد ۵۰۰، ۶۰۰، ۷۰۰،۴۰۰ میلی متر است و طول آنها هم یکی از مقادیر ۸۰، ۱۰۰۰، ۱۲۰۰، ۱۴۰۰، ۱۶۰۰، ۲۰۰۰، ۲۲۰۰، ۲۴۰۰، ۲۶۰۰ میلی متر است. هریک از مدل های رادیاتور ممکن است تک پنل، یک کنوکتور دو پنل، دو کنکتور باشد.

 

۲- رادیاتور پرهای:

این رادیاتور ازچند پره تشکیل شده که این پره ها بسته به نوع رادیاتور به سه روش :

الف- اتصال پرسی جوش

ب- اتصال توسط مغزی چپ گرد و راست گرد

پ- بوش جا زدنی

به یکدیگر متصل شده اند. 

 

در نوع آلمینیومی از ترکیب تعداد پره، می توان توان گرمای مورد نظر متاسب با فضای مورد بحث را به دست آورد. به ترکیب چند پره رادیاتور، یک بلوک می گویند. در اکثر قریب به اتفاق موارد جنس رادیاتورهای پره ای از آلیازهای آلمینیومی می باشد.

برخی از ویژگی ها( و بخصوص مزایای ) رادیاتور های پره ای آلمینیومی به شرح زیر می باشد:

  • امکان کاهش یا افزایش پره و در نتیجه امکان افزایش بار گرمای بلوک رادیاتور،
  • امکان تعویض پره های آسیب دیده،
  • مقاومت بیشتر آلمینیوم نسبت به فولاد (رادیاتور های پنلی) در مقابل زنگ زدگی.

 

۳- رادیاتو قرنیزی:

سیستم گرمایش قرنیزی جایگزین قرنیزهای متداول به کار رفته و در ساختمان ها اعم از مسکونی، اداری و حتی تجاری شده و با ظاهر و ابعادی در حد قرنیز کاربردی گرمایشی را نیز به قرنیز اضافه می نماید. عدم جایگیری و اشغال فضای محیط و اتاق و اتاق و تاثیر نداشتن آن در چیدمان و دکوراسیون محیط داخلی و اتاق ها از مزایای آن است.

در رادیاتور قرنیزی پوسته ای آلمینیومی شبیه به قرنیز تولید می گردد و با توجه به قابلیت شکل پذیری  پوشش رنگ مقاومت و سختی آلمینیوم این امکان را به وجود می آورد که یک رادیاتور طولی در پشت این پوسته قرار گیرد که جنس لوله ها هم مانن پوسته از آلومینیوم است.

 

۴- رادیاتور لوله ای:

این رادیاتور ساده ترین نوع رادیاتور می باشد که از لوله گالوانیزه یا سیاه به اندازه های مختلف ساخته می شوند و ممکن است به صورت لوله های مارپیچ یا به طور موازی (عمودی یا افقی) که در دو طرف به دو لوله قطور متصل شده باشند، آب گرم از یک طرف وارد و پس از تبادل گرما از طرف دیگر خارج می شود. از این رادیاتورها برای گرم کردن بعضی نقاط کم اهمیت مثل انباری یا گلخانه استفاده می شود برای اینکه سطوح گرمایی این رادیاتور را افزایش دهند اطراف لوله ها را به تیغه هایی (پره هایی ) متصل می کنند.

 

۵- رادیاتورهای حوله ای:

رادیاتورهای حوله ای دارای شکل خاصی هستند که برای خشک کردن حوله و لباس در حمام یا در کنار استخرها  و سایر نقاطی که طراح صلاح بداند مورد اسفاده قرار می گیرند.

 

    

کاربران گرامی برای مطالعه کامل  « نصب و راه اندازی و نگهداری پکیج گرمایشی »  به بخش دانلود مراجعه کنید…

ads
  • مطالب مرتبط

  • نظرات

  • برچسب ها

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

background