ads
ads
ads
ads

مجموعه قوانین مایعات قابل اشتعال (NFPA30) زبان اصلی و ترجمه

۲۸ بهمن ۱۳۹۶(2253 روز پیش) 781 بازدید

 ویرایش جدید NFPA30 شامل  مجموعه قوانین مایعات قابل اشتعال (NFPA30) با همکاری پروژه مایعات قابل اشتعال و احتراق توسط کمیته های فنی تهیه و با تلاش های کمیته مرتبط با مایعات قابل اشتعال و احتراق انتشار یافته است. در کنگره و نمایشگاه ملی ایمنی در برابر حریق که در تاریخ ۱۴ الی ۱۷ نوامبر سال ۲۰۰۰ در شهر دنور برگزار شد، انجمن ملی حفاظت در برابر حریق اصلاحات لازم را بر روی آن انجام داد. در تاریخ ۲۰ جولای سال ۲۰۰۰ نیز شورای استانداردها آن را چاپ کرده و تاریخ موثر اجرا آن را ۱۸ آگوست سال ۲۰۰۰ تعیین کرد. این نسخه بر تمام ویرایش های پیشین اولویت دارد.

 

اسناد مجموعه قوانین مایعات قابل اشتعال (NFPA30)  از سال ۱۹۱۳ تا ۱۹۵۷ به عنوان مقررات نمونه شهرداری رعایت شده و عنوان آن «مقررات پیشنهادی برای ذخیره سازی، کنترل و استفاده از مایعات قابل اشتعال» بود. در سال ۱۹۵۷، قالب آن تغییر کرده و به شکل مجموعه قوانین در آمد، اما ملزومات و شرایط فنی آن بدون تغییر باقی ماند. در طی دوره حیات پنجاه ساله NFPA30، ویرایش های متعددی ازآن به چاپ رسیدند که اصلاحات ایجاد شده در آنها را می توان حاصل تجربه و پیشرفت تکنولوژی دانست.

 

قوانین مایعات قابل اشتعال (NFPA30)

 

تعاریف

برای اهداف مورد نظر این مجموعه، این عبارت ها به شکل زیر تعریف می شوند:

۱- خانه آپارتمانی: ساختمان یا بخشی از  ساختمان که حاوی بیش از دو واحد مسکونی باشد.

۲- بشکه: حجم ۴۲ گالن آمریکا

۳- زیر زمین: طبقه ای از ساختمان یا بنا که نیم یا بیش از نیمی از آن زیر طبقه همکف قرار گرفته و به همین جهت در صورت نیاز به اطفای حریق، دسترسی به آن محدود باشد.

۴- سر ریز: رویدادی در جریان سوزاندن سوخت های معین در مخازن سر باز که در آن بعد از یک دوره طولانی سوختن آرام، افزایش ناگهانی در شدت آتش به برون فرستی نفت از مخزن می انجتمد. بویل اُور زمانی اتفاق می افتد که رسوبات سطح در حال سوخت متراکم تر از سوختی می شود که هنوز نسوخته، به همین جهت از سطح پایین رفته و لایه ای داغ را تشکیل می دهد و بسیار سریع تر از بازرفت (رگرسیون) سطح مایع به سمت پایین می رود. وقتی این لایه داغ، که آن را موج حرارت می نامیم، به آب یا امولسیون آب در روغن انتهای مخزن می رسد، سبب می شود آب بیش از اندازه گرم شده و به صورت انفجاری جوشیده و از مخزن بیرون را یابد. سوخت هایی که تابع بویل اُور هستند، از اجزایی تشکیل می شوند که طیف گسترده ای از نقاط جوش را دارند. آنها ته مانده های سبک و پسماند های ویسکوز را نیز در بر میگیرند. این ویژگی در بیشتر نفت های خام وجود داشته و در مخلوط های صنعتی نیز قابل تولید می باشند.

 

۵- ساختمان

  • ساختمان مهم: ساختمانی که نباید در اثر قرارگیری در معرض حریق از دست رود.
  • ساختمان مخزن ذخیره سازی: بنایی دارای سقف که حاوی مخازن ذخیره سازی بوده و به دلیل محدود ساختن اتلاف حرارت و پراکندگی بخارات قابل اشتعال، دسترسی برای اطفاء و یا کنترل حریق را دشوار می گرداند.

 

 

 

کاربران گرامی جهت دریافت فایل کامل «مجموعه قوانین مایعات قابل اشتعال (NFPA30) زبان اصلی و ترجمه» به بخش دانلود مراجعه نمایید…

ads
  • مطالب مرتبط

  • نظرات

  • برچسب ها

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

background