ﻃﺮاﺣﻲ ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﺳﺘﺨﺮ
فصل اول – طراحی ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﺳﺘﺨﺮ : مقدمه، گرم کردن آب استخر، مراحل محاسبه
فصل دوم – ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﺳﺘﺨﺮ : خزینه، استخر با جریان آب گذرا، استخر با جریان آب در گردش، اندازه و ساختمان معمول استخر، سیستم گردش آب، پمپ ها و…
فصل سوم – فیلترها: فیلترهای ماسه ای، فیلترهای خاک سیسیلی، ورودی استخر و…
فصل چهارم – ضد عفونی: کلرزنی، هیپوکلریت زن ها، کلرمایع و …
فصل پنجم – سایر ملاحضات: عرصه های قدم زنی و گردش، چاکهای فاضلاب و…
فصل ششم – کنترل رطوبت در فضای استخر سرپوشیده: تعیین میزان تبخیر، اصول توزیع هوا، نیاز به کنترل رطوبت و…
فصل هفتم – مبانی استخرهای سر پوشیده: سطوح سرد، رطوبت گیری، آرایش بادبزن ها و…
مقدمه
شنا در تمام فصول سال ورزشی مفرح است. البته به شرط وجود استخری با تاسیسات مناسب، ارائه یک طرح خوب برای استخر مستلزم پیش بینی تسهیلات کافی برای شنا گران و تدارک دیدن سیستمی کارآمد جهت تصفیه مداوم و عندالزوم گرم کردن آب استخر می باشد. چه در غیر اینصورت، استخر به محلی برای گسترش انواع بیماری پوستی و روده ای تبدبل خواهد شد. این کتاب ناظر بر جزئیات ضروری و محاسبات معمول مهندسی در طراحی صحیح ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﺳﺘﺨﺮ می باشد.
گرم کردن استخر
دمای ایده آل برای حدود ۸۰F – 26/7C است. فاصله نگهداری یک چنین دمایی معمولا مستلزم وجود یک سیستم آبگرمکن جهت بالا بردن دمای آب در گردش بین استخر و موتورخانه به منظور جبران تلفات حرارتی آب استخر به هوا و زمین، می باشد. بسیاری از استخرهای تجاری شامل دوش ها و اتاق های سونا نیز می باشد. عموماً در این موارد از سیستم و تجهیزات مستقلی استفاده می شود؛ یک آبگرمکن استاندارد برای دوش ها و یک دیگ کوچک یا مرکز تهیه بخار برای اتاق های سونا. تجهیزات ویژه این کار توسط بیشتر سازندگان آبگرمکن ها و دیگ ها تهیه می شوند.
سیستم گرم کننده آب استخر در مسیر معمول آب، پیش از برگشت آب خروجی از دستگاه تصفیه به استخر نصب می شود که در ساختمان های مسکونی هر ۸ ساعت کل آب استخر یک بار گردش کرده باشد. سیستم گرم کردن غیر مستقیم آب استخر توسط لوله های نصب شده در دیوار یا کف استخر نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد و از آنجا که آب استخر از درون آبگرم کن عبور نمی کند، مشکلات ناشی از خوردگی، رسوب بندی و تقطیر به میزان زیادی کاهش می یابد. ولی به دلیل هزینه اولیه نسبتاً زیاد، سیستم گرم کردن مستقسم بیشتر معمول است. مضاف بر کنترل های ایمنی که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند، گرم کن های آب استخر باید یک کنترل کننده دمای آب استخر و یک سوئیچ ایمنی فشار آب یا جریان (flow switch) مجهز گردند. کنترل کننده دما معمولاً در سر راه برگشت آب استخر به آبگرمکن، ترجیهاً در ورودی آب گرمکن، نصب می شود. فلوسوئیچ و یا پرشر سوئیچ (Pressureswitch) هم در ورودی و هم در خروجی، بسته به دستور کارخانه، نصب می گردند. به این طریق، این سیستم ها برای وقتی که مقدار آب کم است و یا اصلاً در مقابل بی آبی، محافظت می شوند.
کاربران گرامی برای دریافت کامل فایل « ﻃﺮاﺣﻲ ﺗﺄﺳﻴﺴﺎت اﺳﺘﺨﺮ » به بخش دانلود مراجعه نمایید…
مطالب مرتبط
نظرات
برچسب ها