ads
ads
ads
ads

بویلرها |دانلود ۵ مقاله مهم درباره هر آنچه که باید در مورد بویلرها بدانید.

۱۷ تیر ۱۳۹۷(2290 روز پیش) 3,437 بازدید

بویلرها و توربین های گازی تجهیزاتی هستند که معمولا برای تولید بخار و برق از طریق سوزاندن سوخت های فسیلی مورد استفاده قرار می گیرند. بخار فاز گازی مایع آب است. از آنجائیکه آبی که برای تولید بخار استفاده می شود باید عاری از ناخالصی ها باشد، هزینه زیادی برای تولید آن صرف می شود. به همین دلیل بخار کنداکس شده را دوباره وارد سیستم آب بویلر می نمایند تا مجدداً به بخار تبدیل شود. به عبارت دیگر قسمت زیادی از تولید بخار و مصرف آن در واحدهای شیمیایی به صورت سیکل بسته است. یعنی بخار در بویلرها تولید می شود و در توربین های بخار و مبدل های گرمایی و غیره مصرف شده و پس از کندانس شدن به بویلر باز می گردد.

برای تولید بخار، در مشعل های بویلرها، انرژی تابشی از شعله به سطوح داخلی محفظه احتراق انتقال می یابد و از تماس گازهای حاصل از احتراق با بخش های دیگر بویلر حرارت به صورت جابه جایی به لوله ها و نهایتاً آب درون آنها انتقال می یابد.

 

بویلرها

انواع بویلرها

معیار های زیادی برای تقسیم بندی بویلرها وجود دارد، مهمترین معیار تقسیم بندی بویلرها براساس محتویات داخل لوله ها می باشد. بویلرهای فایر تیوب و واتر تیوب دو نوع از این تقسیم بندی مهم هستند.

 

آرایش مشعل های بویلر:

نصب مشعل های دیگ های بخار واتر تیوب به صورت موازی در یک دیواره و یا در دو دیواره بویلر و به صورت آرایش از گوشه های بویلر، از کف بویلر و سقف آن طرح می گردد در آرایش موازی هیچگاه شعله به دیواره مقابل نمی رسد و شعله ها در طرفین به صورت سر به سر نخواهد بود.

 

مبنای دسته بندی بویلرهای wATER TUBE

این نوع بویلرها به دو دسته اصلی بویلرهای با گردش طبیعی آب (NATURAL CIRCULATIN) یا بویلرهای زیر فشار کاری بحرانی یا (Super critical pressure (200KG/CM2 و بویلرهای با گردش اجباری آب یا با فشار کاری بالای فشار بحرانی ( 200KG/CM2) تقسیم می شوند، در نوع اول که به بویلرهای چندبار گذار هم موسوم هستند اختلاف دانسیته بین آب و بخار باعث گردش آب می شود ولی در بویلر نوع دوم با استفاده از مجموعه پمپ های سانتریفوژ عمل گردش آب صورت می پذیرد در این بویلرها B.C.PUMP از اهمیت  خاصی برخوردار است. این بویلرها به بویلرهای یک بار گذار یا بنسون هم معروف هستند.

ﺗﻘﺴﯿﻢ ﺑﻨﺪی ﺑﻮﯾﻠﺮھﺎی واﺗﺮ ﺗﯿﻮب ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﻇﺮﻓﯿﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺨﺎر اﯾﻦ ﺑﻮﯾﻠﺮھﺎ و ﻓﺸﺎر ﮐﺎرﮐﺮد آنها ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.

 

 

کاربران گرامی سایت مهندس ایران برای دریافت کامل مقالات «بویلر ها| ۵ مقاله مهم درباره هر آنچه که باید در مورد بویلرها بدانید.» به بخش دانلود مراجعه نمایید…

ads
  • مطالب مرتبط

  • نظرات

  • برچسب ها

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

background